Pages

4/15/14

Lensbaby lens


Ønsker du å ta litt mer kreative og livlige bilder? Da bør du sjekke ut Lensbaby Mouse kit! Dette er objektivet for deg om du er fotoentusuast og for dere som ønsker å fotografere mer kreative, morsomme og utradisjonelle bilder. :) Objektivet koster ikke mer enn 1500kr, og gir deg alt i fra tiltshift, bokeh og dof effekt. Ønsker du å skaffe deg dette objektivet, har det nå endret navn til Lensbaby Spark :) Du kan få objektivet til både Nikon og Canon. 

Spark har en unik selektiv fokus optikk og en linse som du kan vippe med kroppen, slik at den som fotograferer kan fange de kreative bildene i kameraet med en "sweet spot". Resten i bildet blir uskarpt. :) Kjøper du kitet utenom kan du få alt i fra stjerner, hjerter, ringer, trekanter og diverse andre symboler med i bildene dine. :) Se bildene nedenfor for eksempler :) 

Tips: Velger du å bruke hjertet, er det utrolig fint å ha de i bakgrunnen når du skal fotografere noe du liker veldig godt, som f. eks familie eller venner. :) Du får også flere hjerter om fotograferer på kvelden der det er mye lys :) 
Lensbaby Mouse/Spark's spesifikasjoner: 
Brennvidde: 50mm 
Blender: fast f/5.6 
Optikk: multi-belagt glass dublett 
Fokustype : manuell 
*Sweet spot, selektiv fokus linse (skaper en sweet spot fokus omgitt av gradvis økende uskarphet) 
*Tilgjengelig for Canon og Nikon mount DSLRs 
*Fokuseringsområde: ca 13 "(33 cm) til uendelig 
*Ingen elektronisk kommunikasjon mellom linsen og kamerahuset 


Bildet ovenfor og nedenfor er tatt i total ufokus :) 


Bildet nedenfor er tatt slik at jeg vipper objektivet oppover. Fokuset kommer det du vipper :)No comments:

Post a Comment

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign