Pages

3/20/14

London: My favourite restaurantWHERE YOU SHOULD EAT
I London kryr det av restauranter, cafeer og fastfood kjeder. Om du ønsker å spise på koselige steder i London, anbefaler jeg å gå til Covent Garden, Picadilly Street eller Leicester Square. I Covent Garden og i Leicester Square er det nesten ikke biltrafikk, men det er veldig folksomt. Med undergrunnen er det enkelt å komme seg dit, stasjonene er sentralt plassert.

Her er en oversikt over hvordan du kommer deg til disse stedene fra Oxford Street stasjon: 
Covent Garden: For å komme deg til Covent Garden, må du først reise med den røde linja (central line), og deretter bytte til den mørkeblå linjen (Picadilly line). 
Slik ser ruten ut:  Oxford Circus - Holborn - Covent Garden 

Picadilly Street: Skal du til Picadilly fra Oxford Circus, kan du egentlig gå til fots, siden det er en ganske kort strekning, eller du kan ta undergrunden direkte. Når du er på Central Line, må du bytte til den brune linja (Bakerloo line). 
Slik ser ruten ut: Oxford Circus - Picadilly Circus

Leicester Square: For å komme deg til Leicester Square, må du først reise på den røde linja (central line), og deretter bytte til den svarte linjen (Northern line). 
Slik ser ruten ut: Oxford Circus - Tottenham Court Road - Leicester Square

I tillegg til disse områdene  kan du også spise i Oxford, like ved Carnaby Street. er du på jakt etter en restaurant som har god mat, god service og i tillegg rimelige priser, bør du absolut teste ut Bella Italia. Resturantkjeden finner du over alt i London. Den ligger i midten av Oxford, i Marble Arch, i Bond Street, Picadilly Circus og i Leicester Square. Bella Italia er min yndligsresturant, og jeg vet om flere som elsker dette spisestedet. Her er det stort sett italiensk mat, men i tillegg til pizza og pasta får du også vegetariansk mat, hamburger, fisk og kylling. Jeg elsker Cæsar salaten deres med kyllingbiter, og ikke minst deres deilige brownie "Cioccolato Diavola". Om du bestiller den, får du deilig, varm fudge brownie og vaniljeis med smeltende varm sjokolade på toppen. Da jeg var i London med mamma spiste jeg denne hver eneste dag. Haha :) 

Nedenfor er det et par bilder fra restauranten som ligger midt på Oxford street. Du finner den rett over gaten på andre siden av Topshop og Nike. Om du skal til London i nærmeste fremtid, er denne plassen et MUST!


Her er et bilde av maten jeg bestilte første dagen. Jeg bestilte Spagetti Bolonese mens Karoline bestilte Pizza Margarita. Begge spiste opp alt og maten smakte fantastisk. 
Vi betalte 23 pund og fikk to middagsmåltider, to Cioccolato Diavola, en farris og en Coca Cola. Vil ikke akkurat si det er så dyrt for så mye mat! :) Her er et bilde av Cæsar salaten min som jeg hadde til lunsj på lørdagen. :) Som du ser i bakgrunnen hadde vennina mi Pizza Margarita igjen. Hun ble helt forelsket i den pizzaen. :)No comments:

Post a Comment

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign