Pages

3/13/14

London: In my handbag


I morgen reiser jeg til London!! Jeg gleder meg veldig og har nå begynt å pakke litt. 

Her kommer et par tips til hva du bør ha med deg om du skal til London :) 
Du bør ha med deg:
- Lommebok med pund: Det er alltid greit å ha noen pund i lommeboka når du kommer til London. Om du skal kjøpe undergrunnspass, ta taxi til hotellet eller kjøpe mat er det greit å ha litt kontanter. Dersom de ikke tar kort må du ofte stå i kø for å ta ut penger i minibanken. :) 

- Pass: Du kommer ikke så langt uten å reise med dette! 

- Flybilletter & Hotell informasjon: Jeg har alltid med meg adressen til hotellet jeg skal bo på. Om du vil ta taxi fra undergrunnen, er det bare til å gi arket til taxisjåføren så slipper du omveier :) 

- Tube map: Dersom du ikke har vært i London før, eller ikke er så godt kjent, anbefaler jeg å ha med seg et tube map. Dette er et kart over alle undergrunnene i London :) Her finner du ut hvor du skal bytte og hoppe av for å komme deg til de forskjellige stedene i London. :) Om du så skal til hotellet, shoppe eller ut for å spise. Det finnes også en app som heter "TUBE stations London" som er veldig grei å bruke. 

- Undergrunnspass: Hvis du vil spare penger og reiser til London ofte, anbefaler jeg at du skaffer deg et undergrunnspass. Du sparer hele 30% ved å kjøpe et slikt pass. Dette får du kjøpt i skranken på de aller fleste undergrunnsstasjonene i. Selve passet koster 15 pund, men du kan bruke det om ogjen og om igjen, - du bare fyller opp kortet etter hvert som du reiser. Selv har jeg hatt mitt pass i flere år :)

***

Under har jeg også tatt bilder av et par ting jeg anbefaler å ta med seg hvis du skal reise til London. Har du ikke vært der før, anbefaler jeg å ha med seg en god guidebok slik at du får oversikten over hvor alt ligger, og når åpningstidene er. :) Liker du å ta bilder, anbefaler jeg "Lomography city guide". I denne boka viser de hvor du bør gå for å ta kule bilder. 

I tillegg ville jeg pakket med meg et par adaptere slik at du får tilgang til strøm til mobilen, dataen og diverse. :) Husk at London bruker ikke de samme stikkontaktene som oss. :)
Skal du shoppe en del, eller har planer om å komme hjem med noe tungt, ville jeg skaffet meg en håndvekt! :) Da kan du lett sjekke vekta på kofferten selv, og slippe å måtte betale for overvekt når du skal reise hjem. Denne vekta får du kjøpt på Chlas Olson for bare 49kr. Den veier ingenting og er super enkel. 
Denne vekta er også veldig nøyaktig. 

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign