Pages

3/5/14

Hello FirenzeI mai reiser mamma og jeg til Pisa & Firenze!! Stilig, ikke sant? Jeg har aldri vært i Italia, så jeg gleder meg kjempe masse. Turen er bestilt via GoTo Haugesund, hvor vi har bestilt både flybilletter, buss og hotell. Vi skal bo i Firenze, men tar buss inn til Pisa slik at vi får opplevd begge byene. :) 

Jeg gleder meg i hjel til å komme hjem med mange fine bilder. Har sett et par bilder fra Firenze på Pintrest, og det ser ut som det er en kjempe fin by! Om du har vært i Pisa eller i Firenze, kan du gjerne legge igjen en kommentar om hva du syns jeg bør se eller oppleve :) 

Til dere som ønsker å bestille tur til Pisa eller Firenze, anbefaler jeg på det sterkeste å bestille via GoTo Haugesund. :) Super service, raskt gjort og de fikser absolutt alt for deg. :) Utrolig kjekt å ha noen som kan bestille alt for deg, så slipper du å stresse med det. No comments:

Post a Comment

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign