Pages

2/13/14

Before & After - 7/52 weeks


Her ser dere bildene som ble tatt og redigert under temaet "monsters" i mitt 52 weeks prosjekt. 
Ovenfor ser dere bilde jeg valgte å bruke. 

Bilde nedenfor er orginalbildet mitt. For å bruke lavest ISO valgte jeg å ta bildet på dagen slik at det ikke ble så kornete. 


Her er bildet etter jeg har limt inn hendene mine. Jeg hadde egentlig lyst til å ha hendene i hudfarge, men syns da ikke bildet ble så skummelt + jeg følte jeg ikke fikk fram temaet "monsters" så godt frem. 
Derfor valgte jeg å "male" hendene mine grønne i stedet. 

Bildet under er et eksempel på hvordan jeg hadde lyst til å ha fargene. Jeg hadde lyst til å skape et mer mørkere bilde slik at det skulle se ut som det var kveld/natt. Grunnen til at jeg ikke valgte å bruke dette bildet, er fordi jeg følte hendene mine forsvant litt + jeg likte ikke at gardinen kom så godt frem. 

Hvilket bilde likte du best? :)

No comments:

Post a Comment

Copyright @ Anne Marthe Widvey . Blog Design by KotrynaBassDesign